Mer båtkänsla och MB-chassi

Publicerad: 2013-06-27   Uppdaterad: 2013-06-28

Bredare passage mellan hytt och bodel. Inredning med mera båtkänsla och Mercedeschassi är ett axplock av nyheterna på Nordic Expedition. Efter två år med Fiat-chassi kan kunderna nu beställa Nordic Expedition med chassi från Mercedes. I basutförande handlar det om en sexcylindrig MB 519-motor som ger 190 hästkrafter. –    Annars jobbar vi mycket med utvecklingen...

Bredare passage mellan hytt och bodel. Inredning med mera båtkänsla och Mercedeschassi är ett axplock av nyheterna på Nordic Expedition.

Efter två år med Fiat-chassi kan kunderna nu beställa Nordic Expedition med chassi från Mercedes. I basutförande handlar det om en sexcylindrig MB 519-motor som ger 190 hästkrafter.

–    Annars jobbar vi mycket med utvecklingen inom teknik, belysning och Alde-pannan, upplyser Stefan Andersson, vd på Nordic Husbilar-

Bland annat handlar det om urfrästa trästycken i kökets överskåp för att hålla muggar och tallrikar på plats.

–    Även ytterdörren med myggnätsfönster är ny. Den kommer från Dometic. Många påstår att de har bra vinterdörrar, men vi vill att de ska vara testade på allvar också, säger Stefan Andersson.

Modellen Nordic Expedition kan beställas med svart eller vit klädsel.

Rulla till toppen