Värmlandscamping öppnar igen

Publicerad: 2013-07-01   Uppdaterad: 2013-07-03

Vid årsskiftet gjorde Niklas och Anki Lundsten klart med kommunen. Sävsjöns Camping är nu i deras ägo. I fjol var Sävsjöns Camping stängd och dessutom var flertalet faciliteter både slitna och nedgångna. Men det nya ägarparet har jobbat hårt och utfört en hel del för att lyfta campingplatsens standard. – En ny reception är på...

Vid årsskiftet gjorde Niklas och Anki Lundsten klart med kommunen. Sävsjöns Camping är nu i deras ägo. I fjol var Sävsjöns Camping stängd och dessutom var flertalet faciliteter både slitna och nedgångna. Men det nya ägarparet har jobbat hårt och utfört en hel del för att lyfta campingplatsens standard.

– En ny reception är på plats och vi har smygöppnat kiosken. Vi har även gjort i ordning grillplatser och rivit ut alla duschar i servicehuset där det nu finns campingkök och tvättstuga. Än så länge har vi en Cramo-modul med duschar. Det fungerar bra och våra säsongsgäster är väldigt nöjda, sägerAnki Lundsten.

De nya campingägarna kommer även att satsa lite extra på en speciell campingnisch, nämligen fiske.

– Numera heter vi Grums Fish’n Camp Sävsjön men i folkmun kommer vi nog alltid att heta Sävsjöns Camping. Fiskevattnet här är en stor resurs och vi vet att det finns gott om gädda och abborre. Däremot vill vi inte profilera oss som enbart en fiskecamping, säger Anki Lundsten som även önskar att pensionärer, barnfamiljer och hundägare ska hitta till dem och trivas.

Efter årets campingsäsong ligger en ny avloppsanläggning och nytt servicehus högst upp prioritetslistan.

– Vi hinner inte allting i år, säger Anki Lundsten och poängterar att de även kommer att vara lyhörda för vad campinggästerna tycker och tänker.

 

Rulla till toppen