Bästa campingplatserna i Sverige

Publicerad: 2013-07-04   Uppdaterad: 2013-07-05

I år har elva svenska campingplatser tilldelats toppbetyget fem stjärnor i den officiella klassificeringen av SCR (Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation). –    Klassificeringen ger gästerna en vägledning om vad de kan förvänta sig oavsett om de söker lugn och ro i naturen eller ett komplett aktivitetsutbud med äventyrsgolf, after beach och pooler. Campingplatser med fem...

I år har elva svenska campingplatser tilldelats toppbetyget fem stjärnor i den officiella klassificeringen av SCR (Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation).

–    Klassificeringen ger gästerna en vägledning om vad de kan förvänta sig oavsett om de söker lugn och ro i naturen eller ett komplett aktivitetsutbud med äventyrsgolf, after beach och pooler. Campingplatser med fem stjärnor har allt man kan tänka sig i fråga om storlek, service och utbud och är moderna turistanläggningar, säger Lars Isacson, vd för SCR.

De elva campingplatserna som tilldelades fem stjärnor är: Byske Havsbad, Pite Havsbad, Lysingsbadet, Sonjas Camping i Löttorp, Kronocamping Böda Sand, Fritidsanläggningen Kneippbyn, Apelvikens Camping, Daftö Feriecenter, Lidköping Swecamp Kronocamping, Årjäng Camping och Sommarvi samt Gustavsvik/Örebro.

Rulla till toppen