Polar finputsar och bygger ut garantin

Publicerad: 2013-07-09   Uppdaterad: 2013-07-10

Under 2014 fyller Polar 50 år. Det firas med jubileumsmodeller av de bästsäljande modellerna 560 CTH och 590 LB. I dessa jubileumsmodeller finns en hel del extra som till exempel gasolugn, svarta fälgar, mover, cd-spelare med dvd, ljuslister runtom fönstren fram, ny grå textil i ylle, nackkuddar med jubileumslogga och en hel del annat. De...

Under 2014 fyller Polar 50 år. Det firas med jubileumsmodeller av de bästsäljande modellerna 560 CTH och 590 LB.

I dessa jubileumsmodeller finns en hel del extra som till exempel gasolugn, svarta fälgar, mover, cd-spelare med dvd, ljuslister runtom fönstren fram, ny grå textil i ylle, nackkuddar med jubileumslogga och en hel del annat. De stora förändringarna sitter dock på utsidan. Vagnen har fått nya stripes, sidomarkeringsljusen är alla nedflyttade till kjollisten, och bakgaveln är helt ny med liggande trafikljus med led-lampor och en mindre isbjörn, i exklusivt kromat utförande.  

Vad som inte syns men som också är en nyhet 2014, är att alla Polarvagnar får sex års fabriksgaranti, sju års täthetsgaranti och tre års vagnskadegaranti. Fabriksgarantin är uppdelad så att de första två åren har man den konventionella fabriksgarantin, och sedan täcker en försäkring ytterligare fyra år.

Alla 2014-modeller från Polar har fått en ny vitare finhamrad plåt, nya frontspoilers, nya fönster med svart karm och slät utsida. I elboxen där man kopplar in sig mot ström finns en lampa som indikerar att strömmen är på. Köken är vita, både bänkskivan och låd- och skåpfronter. Träslaget på väggar och skåp i övrigt är mörkare än tidigare, Mekong Teak heter det. I Svit-serien  ingår numera fjärrstyrning av värmepannan och kylskåpet. De kan skötas via en telefonapp eller via sms. Som tillval kan man få en cykelhållare för två cyklar baktill, framtagen för den nya bakgaveln.

Rulla till toppen