Djurgårdens upplevelser poppis utomlands

Publicerad: 2013-07-11   Uppdaterad: 2013-07-16

Tre av de åtta nominerade till utmärkelsen ”Den bästa upplevelsen i Sverige” ligger på Djurgården i Stockholm, bland annat det nya ABBA-museet. De som har röstat fram årets nominerade upplevelser är norska, finska, danska, tyska, holländska, amerikanska, kinesiska och ryska researrangörer. Årets vinnare utses på Svenska Turistgalan i Stockholm den 17 oktober. I år introduceras...

Tre av de åtta nominerade till utmärkelsen ”Den bästa upplevelsen i Sverige” ligger på Djurgården i Stockholm, bland annat det nya ABBA-museet.

De som har röstat fram årets nominerade upplevelser är norska, finska, danska, tyska, holländska, amerikanska, kinesiska och ryska researrangörer. Årets vinnare utses på Svenska Turistgalan i Stockholm den 17 oktober.

I år introduceras även en ny kategori i samarbete med Aftonbladet: Där kan alla som vill rösta fram ”Den bästa upplevelsen i Sverige” via Aftonbladets webbplats. Röstningen öppnar i augusti.

Årets nominerade upplevelser:

ABBA-museet, Ishotellet, Vasamuseet, Skansen, Säfsen Resort, STF Aurora Skystation, Astrid Lindgrens Värld och Strömma Kanalbolagets skärgårdsupplevelser.

Tidigare års vinnare:
2012 Skansen
2011 Astrid Lindgrens Värld
2010 Göta Kanal Rederi
2009 Vasamuseet
2008 Ishotellet

Rulla till toppen