Stressfri camping

Publicerad: 2013-08-08   Uppdaterad: 2013-08-09

Färnebofjärdens Camping har fått nya ägare och det schweiziska paret Daniel och Pascale Walder vill utveckla campingen i lugnets tecken. Den 23 april i år tog de över Färnebofjärdens Camping och sedan dess har telefonen gått varm då flertalet av traktens fritidsaktiviter lockar gäster. Det nya ägarparet har redan påbörjat arbetet med deras nya nisch...

Färnebofjärdens Camping har fått nya ägare och det schweiziska paret Daniel och Pascale Walder vill utveckla campingen i lugnets tecken.

Den 23 april i år tog de över Färnebofjärdens Camping och sedan dess har telefonen gått varm då flertalet av traktens fritidsaktiviter lockar gäster. Det nya ägarparet har redan påbörjat arbetet med deras nya nisch – stressfritt. Det är knappast någon nyhet att allt fler stressar. Inte bara på jobbet utan även under semestern. Detta problem vill Daniel och Pascale Walder nu råda bot.

–    Här ska man vara utan att stressa, säger Daniel Walder och tillägger att gästerna redan nu kan få massage i en av de nio stugorna.

Men tankarna och idéerna sträcker sig längre än till massage. När årets campingsommar är över påbörjas projektet att bygga ett hus med plats för yoga och meditation samt även för konferensverksamhet.

Rulla till toppen