Mobilvetta är tillbaka i Sverige

Publicerad: 2013-08-22   Uppdaterad: 2013-08-23

Efter ett par magra år i Sverige utan generalagent är italienska Mobilvetta tillbaka på den blågula marknaden under ledning av Torbjörn Lundström och Peggen Andersson på www.bobil.se. Den sistnämnde är ett välkänt ansikte i motorsportkretsar efter en lång och framgångsrik racingkarriär. Mobilvetta ingår i SEA-gruppen som även tillverkar McLouis och Elnagh. Dock sätts Mobilvetta inte...

Efter ett par magra år i Sverige utan generalagent är italienska Mobilvetta tillbaka på den blågula marknaden under ledning av Torbjörn Lundström och Peggen Andersson på www.bobil.se. Den sistnämnde är ett välkänt ansikte i motorsportkretsar efter en lång och framgångsrik racingkarriär.

Mobilvetta ingår i SEA-gruppen som även tillverkar McLouis och Elnagh. Dock sätts Mobilvetta inte samman på samma vis som sina kollegor. Exempelvis används inte skruvar när tak och väggar sammanfogas, utan på Mobilvetta används aluminiumprofil. Innanmätet med plastreglar och styrofoam är däremot densamma som hos McLouis och Elnagh.

Till 2014 tillkommer tre modeller i mellanklasserien Kea med planlösningarna queenbed, långbäddar och tvärbädd. Lyxiga K-Yacht får en kromad grill.

Rulla till toppen