Just nu: Caravan Salon Düsseldorf

Publicerad: 2013-09-03   Uppdaterad: 2023-04-18

Just nu pågår världens största husvagns- och husbilsmässa i Tyskland. Husvagn & Camping är på plats och letar upp mässans mest spännande och uppseendeväckande nyheter. Häng med! Ett större reportage från årets Caravan Salon Düsseldorf hittar du i Husvagn & Camping nr 10/2013, som kommer ut i slutet av september. Anders Wallsten har hittat sin...

Just nu pågår världens största husvagns- och husbilsmässa i Tyskland. Husvagn & Camping är på plats och letar upp mässans mest spännande och uppseendeväckande nyheter. Häng med!

Ett större reportage från årets Caravan Salon Düsseldorf hittar du i Husvagn & Camping nr 10/2013, som kommer ut i slutet av september.

Just nu: Caravan Salon Düsseldorf
Anders Wallsten har hittat sin drömbil; en Fiat Panda. En pytteliten bil som här har byggts om till en häftig monstertruck. Perfekt dragare!
Just nu: Caravan Salon Düsseldorf
Nya La Strada Regent S. Se bildtext nedan.
Just nu: Caravan Salon Düsseldorf
Världspremiär! Premiärerna duggar tätt på Caravan Salon. Här är La Strada Regent S, byggd på Mercedes Sprinter. Bordet i sittgruppen monteras bort under resa. Karossen är baktill breddad cirka 15 centimeter i fotändan av den tvärställda dubbelsängen. Husbilen är liten och kompakt men inte billig. Priset i Tyskland är motsvarande cirka 700 000 svenska kronor.
Just nu: Caravan Salon Düsseldorf
Nugget – första husbilen byggd på Ford Transit från Westfalia.
Just nu: Caravan Salon Düsseldorf
I Nugget finns av naturliga skäl inget tvättrum, men väl ett skåp anpasat till en Porta potti.
Just nu: Caravan Salon Düsseldorf
Torbjörns favorit på mässan: Wingamm på Mercedes Sprinter 4×4 med 470 Ah batteri, dubbla värmesystem och extra stora tankar. ”Med den här bilen kan jag åka var jag vill, hur jag vill och när jag vill.”

Fler bilder kommer snart…

Caravan Salon Düsseldorf pågår mellan den 30 augusti och 8 september 2013.
Hemsida: www.caravan-salon.com

Rulla till toppen