Elmia Husvagn Husbil: Husbil för hästar

Publicerad: 2010-09-09   Uppdaterad: 2023-04-18

I dag öppnade mässan Husbil Husvagn för allmänheten. Mässledningen räknar med stor tillströmning. När det gäller utställare har årets mässa fler kvadratmeter utställningsyta än någonsin. Man har varit tvungen att ta till en extra tälthall på 1 500 kvadratmeter. En av de största nyheterna är en husbil med lastutrymme för hästar baktill. Man kan naturligtvis...

I dag öppnade mässan Husbil Husvagn för allmänheten. Mässledningen räknar med stor tillströmning. När det gäller utställare har årets mässa fler kvadratmeter utställningsyta än någonsin. Man har varit tvungen att ta till en extra tälthall på 1 500 kvadratmeter.

En av de största nyheterna är en husbil med lastutrymme för hästar baktill. Man kan naturligtvis utrusta eller utnyttja den bakre halvan av bilen till annat , till att transportera motorcyklar eller vad man vill. Bilen är byggd i ett samarbete mellan Polar, S-karosser och Umesläpet. Bilen i mässhallen kostar cirka 1,2 miljoner kronor. Den innehåller förutom en box för två hästar också bostad för en kusk och en körsven.

Elmia Husvagn Husbil: Husbil för hästar
Husbilen är framtagen i samarbeta med Umesläpet som är stora på hästtransporter
Rulla till toppen