Full fart på Elmia Husvagn Husbil

Publicerad: 2013-09-13   Uppdaterad: 2013-09-14

Fredagen på Elmia har bjudit på solsken och många glada människor. Vår monter fick många besök redan klockan nio, en hel timme före det officiella öppnandet. De som besökte vår monter var intresserade av vårt fina ”prova-på-erbjudande”, två nummer utan kostnad, innan man bestämmer sig för fortsatt prenumeration eller inte. Vi har också fått mycket...

Fredagen på Elmia har bjudit på solsken och många glada människor. Vår monter fick många besök redan klockan nio, en hel timme före det officiella öppnandet.

De som besökte vår monter var intresserade av vårt fina ”prova-på-erbjudande”, två nummer utan kostnad, innan man bestämmer sig för fortsatt prenumeration eller inte. Vi har också fått mycket beröm för campingkatalogen som är väldigt uppskattad. Det frågades om artiklar, tester och man lade fram önskemål och artikelidéer. Vi har fått veta att vi kan göra vissa saker bättre, till exempel kan vi göra tydligare kartor i campingkatalogen. Särslkilt roligt har det varit att många av våra monterbesökare är nyblivna ägare av husvagn eller husbil och vi välkomnar dem in i campinglivet. Vi har också hunnit lyssna på ett informationsmöte om arbetet med att utforma ställplatser så att campingfolket får större frihet i val av plats att övernatta på. Vi återkommer i frågan och bevakar naturligtvis den utvecklingen.

Vi ser fram emot morgondagen då vi fortsätter vår jakt på nyheter, spännande möten och trevliga människor.

 

Rulla till toppen