Barnens lördag i Jönköping

Publicerad: 2013-09-14   Uppdaterad: 2013-09-15

På lördagen var det dags för barnfamiljerna att göra entré på Elmia Husvagn Husbil. Det var tydligt att de små också har något att säga till om. Av naturliga skäl är det först på lördagen som barnfamiljerna drar in på mässan. Och så många de var! Den yngsta vi träffade var två månader, och hade...

På lördagen var det dags för barnfamiljerna att göra entré på Elmia Husvagn Husbil. Det var tydligt att de små också har något att säga till om.

Av naturliga skäl är det först på lördagen som barnfamiljerna drar in på mässan. Och så många de var! Den yngsta vi träffade var två månader, och hade inga särskilda synpunkter på huruvida mamma och pappa skulle skaffa en Adria eller en Tabbert.

Kvartetten på bilden hade fått finfina ballonger i olika former och färger. Många av oss vuxna bligade avundsjukt på deras fynd.Det stod klart under dagen, att ungdomars och barnfamiljers intresse för campingliv är på uppåtgående. Vi talade bland annat med en fyrabarnsfamilj som var fast beslutna att hitta en vagn som skulle passa just deras önskemål. Vi tror att de lyckades.

I morgon återkommer vi med skarpa fordonsnyheter.

 

Rulla till toppen