Uppdaterad standard från Dethleffs

Publicerad: 2013-09-17   Uppdaterad: 2023-04-18

Dethleffs husvagnar utrustas nu bland annat med Alko ATC och glasfibertak som standard. Företagets husbilar får också glasfibertak samt tjockare madrasser. Husvagnsmodellerna Camper, Nomad, Beduin och Beduin VIP fårinför 2014 ett uppsving interiört med bland annat ny trädekor och extra 230-uttag vid såväl sittgrupp som sängar. Ett annat tillval är Skyroof som finns tillgänglig för...

Dethleffs husvagnar utrustas nu bland annat med Alko ATC och glasfibertak som standard. Företagets husbilar får också glasfibertak samt tjockare madrasser.

Husvagnsmodellerna Camper, Nomad, Beduin och Beduin VIP fårinför 2014 ett uppsving interiört med bland annat ny trädekor och extra 230-uttag vid såväl sittgrupp som sängar. Ett annat tillval är Skyroof som finns tillgänglig för ett visst antal utvalda modeller. Där sitter två eller tre takfönster på rad, som ger en öppen och ljus atmosfär. Att kunna ändra sittdjupet via justerbart ryggstöd är en annan nyhet.

 

 

Uppdaterad standard från Dethleffs
Dethleffs Beduin VIP har en lyxigare framtoning med bland annat äkta läder och komfortutrustning för de som ställer höga krav.

Camper finns med 16 planlösningar, varav fem nytillkomna. En av dem är 500 FR som är 590 centimeter och har rund sittgrupp. Nomad har 22 planlösningar varav sju nya, samt ett mörkare träslag än i Camperserien. Exklusivare design med bland annat gräddvita skåp och totalt 17 planlösningar gäller för Beduin, och kan fås med tillägget VIP.

 

Uppdaterad standard från Dethleffs
T- och I-modellerna inom Magic Edition finns nu endast som Black respektive White.

Samtliga Dethleffs nya husbilar utrustas med glasfibertak, tjockare kallskumsmadrasser och fler 230-uttag. De flesta har även utrustats med esp, asr, och hill holder. Den kompakta serien Advantage har genomgått en total förändring och är nu utrustad med 130 hästkrafter (2,3 liter) och har de tidigare tillvalspaketen Chassi, Family, Style och All in one som standard.

Magic Editionserien har genomgått en make over såväl in- som utvändigt, bland annat front (helintegrerad), överskåpsluckor och bredare taksäng tillhör nyheterna. Via en lättviktskonstruktion väger nu de halvintegrerade 70 kilo mindre och de helintegrerade 135 kilo mindre. T- och I-modellerna inom Magic Edition finns nu endast som Black respektive White. Till Sverige kommer även en specialmodell, Scandinavian Magic, med markis, cykelhållare och specialutrustning från tre olika tillvalspaket. Den kan beställas med antingen Truma Combi E med elektrisk golvvärme eller en Aldevariant inkluderat golvvärme.

Globe4 samt kompaktklassen Globe S-serien utgår och ersätts med serien Trend som görs i en alkovmodell i halvmiljonklassen och en halvintegrerad modell med bland annat sex sovplatser.

Uppdaterad standard från Dethleffs
Dethleffs Magic Editionserien har uppdaterats både ut- och invändigt inför 2014.
Rulla till toppen