Campa i miniformat

Publicerad: 2013-10-07   Uppdaterad: 2013-10-08

 Mini lanserar tre nya modeller av liknande storlek och stil som den klassiska hundkojan. Mini Cowley är en kompakt husvagn för två personer, utrustad med ett bakstycke som rymmer tvålågig gasspis, kylskåp och diskbänk. Den minimala husvagnen är även utrustad med solpanel och 230 volt-uttag. Vikten är strax under 300 kilo och bredden på den...

 Mini lanserar tre nya modeller av liknande storlek och stil som den klassiska hundkojan. Mini Cowley är en kompakt husvagn för två personer, utrustad med ett bakstycke som rymmer tvålågig gasspis, kylskåp och diskbänk.

Den minimala husvagnen är även utrustad med solpanel och 230 volt-uttag. Vikten är strax under 300 kilo och bredden på den droppformade husvagnen är 190 centimeter. För de som inte önskar husvagn finns modellen Mini Countryman ALL4 Camp som riktar sig till den äventyrlige, med taktält i afrikansk safarianda samt Mini Clubvan Camper som är en husbil i miniatyrutförande. Bakom de fasta sidofönstren finns en rymlig sovplats för en person, plus ett litet utdragbart pentry med gasolspis och kylskåp. Även handdusch finns.

Rulla till toppen