Nya planlösningar i Niesmann+Bischoff

Publicerad: 2013-11-19   Uppdaterad: 2013-11-20

Som ett resultat av köparnas efterfrågan har Niesmann+Bischoff lanserat tre nya planlösningar på modellerna Arto och Flair. Nya Flair 800 i LEBW är totalt 9,21 meter lång och har 6 700 kilos totalvikt. Modellen har en stor sittgrupp fram och längsmonterade singelbäddar bak. Arto 83B är en planlösning som har ett så kallat barbord i...

Som ett resultat av köparnas efterfrågan har Niesmann+Bischoff lanserat tre nya planlösningar på modellerna Arto och Flair.

Nya Flair 800 i LEBW är totalt 9,21 meter lång och har 6 700 kilos totalvikt. Modellen har en stor sittgrupp fram och längsmonterade singelbäddar bak.

Arto 83B är en planlösning som har ett så kallat barbord i sittgruppen och framför bordet en tredje hyttstol. Husbilen har 5 ton totalvikt, längden är 8,25 meter och även den har singelbädar bak. Planlösningen känns igen från en del Hymermodeller med några år på nacken.

Modellen Arto 88F är något större, 8,76 meter, och har mittmonterad dubbelsäng bak, en så kallad queensbed. Den har generös sittgrupp och vinkelkök.

Dörrar som kan separera utrymmet i sov- samt hygienavdelningen mot resten av bilen gäller i alla tre modeller.

 

Rulla till toppen