Saab går igen

Publicerad: 2013-12-10   Uppdaterad: 2013-12-11

Nevs, (National Electric Vehicle Sweden AB) som äger Saab återupptar produktionen och försäljningen av Saab 9-3. Säljstarten sker klockan 14:00 i dag, tisdag den 10 december. Bilarna säljs via internet. Den fullständiga specifikationen är inte klar än men kommer att vara det vid säljstarten. Bilarna kommer att säljas med manuell eller automatisk växellåda och svart...

Nevs, (National Electric Vehicle Sweden AB) som äger Saab återupptar produktionen och försäljningen av Saab 9-3. Säljstarten sker klockan 14:00 i dag, tisdag den 10 december. Bilarna säljs via internet.

Den fullständiga specifikationen är inte klar än men kommer att vara det vid säljstarten. Bilarna kommer att säljas med manuell eller automatisk växellåda och svart lack eller silvermetallic.

På grund av att bilarna inte klarar de nya krav som gäller för skydd vid sammanstötning med gående kommer man inledningsvis bara att sälja 1000 nya bilar. Ett nytt fotgängarskydd är under utveckling.

Priset är 279 000 kronor. Tre års fri service, tre års vagnskadegaranti, två års vägassistans och vinterhjul ingår. Det köper en nygammal 9-3 Aero av 2014 års modell.
Mer info på  www.saabcars.com

Rulla till toppen