Fendt husvagnar gör come back

Publicerad: 2014-01-21   Uppdaterad: 2014-01-23

Skoklosters Husbilar i Bålsta utanför Stockholm blir ny svensk agent för tyska Fendt. Efter ett uppehåll på drygt ett år för det tyska husvagnsmärket Fendt, tar Skolklosters Husbilar AB upp märket i Sverige igen. Skoklosters Husbilar är återförsäljare för Pilote husbilar, men många kunder efterfrågar också husvagnar. Därför har man nu bestämt sig för ett...

Skoklosters Husbilar i Bålsta utanför Stockholm blir ny svensk agent för tyska Fendt.

Efter ett uppehåll på drygt ett år för det tyska husvagnsmärket Fendt, tar Skolklosters Husbilar AB upp märket i Sverige igen. Skoklosters Husbilar är återförsäljare för Pilote husbilar, men många kunder efterfrågar också husvagnar. Därför har man nu bestämt sig för ett husvagnsmärke som matchar Pilotes image.
-Fendt är ett kvalitetsmärke, och det känns när man går runt i vagnen säger Daniel Wetzenstein på Skoklosters Husvagnar. -Det märks på möbler och beslag, men det gör också att vagnarna blir ganska tunga. Därför bjuder vi på kostnaderna för utökad B-behörighet för den som köper en ny Fendt avslutar Daniel, som också berättar att märket kommer att representeras på Kistamässan den 13-16 februari i år.

Rulla till toppen