Enaxlad Polarvagn får större badrum

Publicerad: 2014-01-23   Uppdaterad: 2014-01-27

Polar lanserar en ny planlösning för sin största enkelaxlade husvagn samt ett helt nytt jubileumspaket. Den nya modellen heter Polar 590 TR LB, vilket står för vagnsbrett badrum och två separat enkelsängar (långbäddar). Den här planlösningen finns sedan tidigare i Polars sortimentportfölj, men först nu i en husvagn med enkelaxel. God förvaring är något som...

Polar lanserar en ny planlösning för sin största enkelaxlade husvagn samt ett helt nytt jubileumspaket.

Den nya modellen heter Polar 590 TR LB, vilket står för vagnsbrett badrum och två separat enkelsängar (långbäddar). Den här planlösningen finns sedan tidigare i Polars sortimentportfölj, men först nu i en husvagn med enkelaxel.

God förvaring är något som många resenärer frågar efter och det har Polar löst med två separata halvgarderober ovanför sängarnas fotända. Andra detaljer som har förbättrats är golvkonstruktionen för bättre vinteregenskaper, fler belysningspunkter i vinkelköket samt en smidigare och stabilare utdragslåda i lastluckan/skidfacket.

Till 2014 finns även ett jubileumspaket (Polar fyller 50 år i år), som är tillgängligt för alla företagets husvagnar oavsett modell. Paketet består bland annat av av handdukstork, lastlucka baktill, taklucka Heki 2, vikdörr, taklucka (Omnivent), gasoluttag i koffert, gasvarnare, frostvakt samt belastningsvakt.

Rulla till toppen