Caravan Stockholm 2014: Mycket glädje

Publicerad: 2014-02-16   Uppdaterad: 2023-04-18

Just nu pågår Caravan Stockholm. Med uppskattningsvis närmare 10 000 besökare har det slagits publikrekord, och glädjen har stått högt i tak under mässdagarna.   Det är inte bara för de fina framgångarna i OS som mässans besökare gått omkring med ett leende på läpparna, utan också för att campingsäsongen äntligen rullat i gång. I...

Just nu pågår Caravan Stockholm. Med uppskattningsvis närmare 10 000 besökare har det slagits publikrekord, och glädjen har stått högt i tak under mässdagarna.
 
Det är inte bara för de fina framgångarna i OS som mässans besökare gått omkring med ett leende på läpparna, utan också för att campingsäsongen äntligen rullat i gång. I montrarna finns flera spännande nyheter att ta del av och utbudet är brett.
 
Här finns allt från stora lyxiga megahusbilen Morelo till en ny liten plåtis, den engelska Auto Sleepers.
I gångarna vimlar det av folk och påfallande många verkar vara nyfikna på husbils- och husvagnslivet. Att livsstilen lockar många bekräftas av alla de besökare som varit i Husvagn & Campings monter under mässdagarna, och förklarat sig vara nybörjare och därför intresserade av allt som rör livsstilen.
 
I en av gångarna stötte vi på ett stiligt par som gladde många, inte minst barnen uppskattade att få en riktig björnkram.
 
Vi har hittat några roliga prylar och spännande fordon som vi inom kort kommer presentera i tidningen och här på hemsidan. Håll utkik och grattis alla nya fordonsägare – och svenska skidlandslaget!

Caravan Stockholm 2014: Mycket glädje
Familjen Edman tycker det är spännande att kolla igenom utbudet av nya husbilar.
Rulla till toppen