Husbilsvänliga kommuner uppmärksammas

Publicerad: 2014-04-02   Uppdaterad: 2014-04-03

Medlemmarna i Husbilsklubben.se ska i år för första gången rösta fram Sveriges husbilsvänligaste kommun. En vinnare ska utses bland sex nominerade kommuner. Husbilsklubben.se, HBK, har i år inrättat utmärkelsen Sveriges Husbilsvänligaste kommun 2014. Syftet är att lyfta fram de kommuner som uppmärksammat husbilsturismen och som aktivt arbetat för exempelvis parkering och andra faciliteter för husbilsåkare...

Medlemmarna i Husbilsklubben.se ska i år för första gången rösta fram Sveriges husbilsvänligaste kommun. En vinnare ska utses bland sex nominerade kommuner.

Husbilsklubben.se, HBK, har i år inrättat utmärkelsen Sveriges Husbilsvänligaste kommun 2014. Syftet är att lyfta fram de kommuner som uppmärksammat husbilsturismen och som aktivt arbetat för exempelvis parkering och andra faciliteter för husbilsåkare i sin kommun.

Klubbens medlemmar har fått nominera värdiga vinnare och bland dessa har man nu utsett sex finalister. Nu pågår en omröstning på klubbens webbplats och vinnaren ska presenteras på HBK:s årsmöte i Göteborg den 31 maj.

HBK bildades 2006 och har idag cirka 10 000 medlemmar.

Nominerade kommuner:
Kristinehamn
Lysekil
Motala
Ulricehamn
Ystad
Örnsköldsvik

Rulla till toppen