Pilote får ny återförsäljare

Publicerad: 2014-04-16   Uppdaterad: 2014-04-22

Husvagnsreserven i Kristianstad blir ny återförsäljare för Pilote. Husvagnsreserven är en av de stora återförsäljarna i Skåne. Företaget har drygt 20 års erfarenhet av både husvagnar och husbilar, 13 anställda och plats för 250 fordon och stor tillbehörsbutik. Husvagnsreserven i Kristianstad har under åren varit den återförsäljare som sålt bäst av Knausgruppens olika produkter. Under...

Husvagnsreserven i Kristianstad blir ny återförsäljare för Pilote.

Husvagnsreserven är en av de stora återförsäljarna i Skåne. Företaget har drygt 20 års erfarenhet av både husvagnar och husbilar, 13 anställda och plats för 250 fordon och stor tillbehörsbutik.

Husvagnsreserven i Kristianstad har under åren varit den återförsäljare som sålt bäst av Knausgruppens olika produkter. Under år 2014 kommer man att bygga en ny utställningshall och man har nyligen köpt till mark så att man nu förfogar över 15 000 m2 tomtyta.
–    Vi har fått nya kunder, barnfamiljer och yngre familjer som upptäckt husvagnens och husbilens fördelar, säger Anders Ekdahl, VD på Husvagnsreserven Kristianstad, och här passar Pilote väl in i vår strategi avslutar han. Pilote Sverige har med Husvagnsreserven I Kristianstad nu sju återförsäljare.

Rulla till toppen