Cabby Caravan rekonstrueras

Publicerad: 2014-04-24   Uppdaterad: 2014-04-25

Cabby Caravan har avvärjt ett konkurshot genom att begära hjälp med att rekonstruera företaget. Anledningen är att Cabby under en längre tid kämpat med ansträngd likviditet. Den 15 april i år bestämdes i Värmlands tingsrätt att rekonstruktionen skall pågå fram till den 25 juni 2014. Rekonstruktion är ett sätt att söka en lösning på företagets...

Cabby Caravan har avvärjt ett konkurshot genom att begära hjälp med att rekonstruera företaget. Anledningen är att Cabby under en längre tid kämpat med ansträngd likviditet.

Den 15 april i år bestämdes i Värmlands tingsrätt att rekonstruktionen skall pågå fram till den 25 juni 2014. Rekonstruktion är ett sätt att söka en lösning på företagets ekonomiska bekymmer, och i detta fall är det också beslutat att Cabby Caravan AB under rekonstruktionen kommer att bedriva sin verksamhet som vanligt. Under rekonstruktionsperioden kvarstår också Cabbys garantiåtaganden mot kunder och återförsäljare.
Rekonstruktionen görs av advokatbyrån Allians med säte i Stockholm och Karlstad.

Tidningen Husvagn & camping har gjort flera försök att få reda på vad som händer med reservdelsförsörjningen, garantiåtagande och annat när rekonstruktionen genomförts. Vi har tyvärr inte lyckats få svar på de frågorna.

Rulla till toppen