En husvagn för den kräsne

Publicerad: 2014-04-29   Uppdaterad: 2014-04-30

GCT (Global Caravan Technologies) har byggt en extremt lyxig husvagn i kolfiber. Det tunna hårda materialet sparar vikt och därmed bränsle men framför allt gör den effektiva bantningen att man med en normal SUV kan dra en drygt 10 meter extremt lyxutrustad vagn. Vagnen har en totalvikt på 2,7 ton men då ingår allt i...

GCT (Global Caravan Technologies) har byggt en extremt lyxig husvagn i kolfiber.

Det tunna hårda materialet sparar vikt och därmed bränsle men framför allt gör den effektiva bantningen att man med en normal SUV kan dra en drygt 10 meter extremt lyxutrustad vagn.

Vagnen har en totalvikt på 2,7 ton men då ingår allt i lyxväg, till exempel kan man med sin telefon eller läsplatta sänka stödbenen, dra ut eller in slideoutpartierna fram- och baktill i vagnen eller dra ut eller in markisen. Ismaskin, kyl med frys, läderklädda väggar och tak, och mycket annat som man inte visste att man behöver ingår och väger förstås en hel del.
Priserna är av naturliga skäl inte definitivt fastställda men man lär kunna få ut en vagn för strax över en miljon kronor, med ”all inclusive” stiger priset till flera miljoner. Företaget planerar att få ut vagnarna till försäljning under hösten 2014.
Följ denna länk och se själva hur vagnen ser ut och presenteras.

http://www.gctrv.com/Global-Caravan-Technologies.php

Rulla till toppen