Ny anläggning i Enköping

Publicerad: 2014-05-12   Uppdaterad: 2014-05-13

Lindströms Husvagnar & Husbilar i Bålsta öppnar försäljning av nya och begagnade husbilar och husvagnar i Enköping. Företaget har arbetat med försäljning, service och reparationer av husvagnar och husbilar i trettio år. Nu drivs företaget av en ny generation, John och Cecilia Lindström, som satsar på framtiden med en ny anläggning i Enköping. –    Vi...

Lindströms Husvagnar & Husbilar i Bålsta öppnar försäljning av nya och begagnade husbilar och husvagnar i Enköping.

Företaget har arbetat med försäljning, service och reparationer av husvagnar och husbilar i trettio år. Nu drivs företaget av en ny generation, John och Cecilia Lindström, som satsar på framtiden med en ny anläggning i Enköping.

–    Vi börjar med en enklare anläggning där man kan köpa nya och begagnade husbilar och vagnar och om det hela slår väl ut – vilket vi naturligtvis tror och hoppas att det skall göra, ja då kan vi tänka oss en fullskalig anläggning med både service och reparationer för såväl bil som bodel  i Enköping. Till att börja med erbjuder vi tillbehör och cirka 100 uppställningsplatser plus gratis ställplats för ett tiotal fordon utöver fordonsförsäljningen, säger John Lindström till H&C.

Anläggningen i Enköping ligger precis intill motorvägen vid den östra av- och påfarten. Den invigs med fest den 17 -18 maj och det utlovas fina öppningserbjudanden.  Lindströms huvudanläggning i Bålsta blir kvar. Där har man en stor tillbehörsbutik, service- och verkstadsdel utöver försäljning av nytt och begagnat.

Rulla till toppen