Frankia ökar i Norge

Publicerad: 2014-06-11   Uppdaterad: 2014-06-12

Frankia går från sju nyregistreringar under samma period förra året till 17 hittills i år. –    Denna framgång skall i mycket tillskrivas det nya utseendet på Frankia, som tilltalat allt fler kunder. Två nya återförsäljare för märket har också påverkat registreringarna i en positiv riktning, säger Lars Jarlerud, agent för Pilote-gruppen i Sverige och Norge....

Frankia går från sju nyregistreringar under samma period förra året till 17 hittills i år.

–    Denna framgång skall i mycket tillskrivas det nya utseendet på Frankia, som tilltalat allt fler kunder. Två nya återförsäljare för märket har också påverkat registreringarna i en positiv riktning, säger Lars Jarlerud, agent för Pilote-gruppen i Sverige och Norge.

Frankia har fem återförsäljare i Norge och har ett trettiotal återförsäljare runt om i Europa utanför Tyskland. Tre av dem finns i Sverige där det hittills i år registrerats 21 Frankia mot 23 motsvarande period förra året. Frankia ligger i den övre mellanklassen vad gäller prissättning i Sverige och ligger i samma segment i vårt västra grannland och det är de helintegrerade modellerna som säljer bäst.

Rulla till toppen