Ny broschyr om elsäkerhet på camping

Publicerad: 2014-06-13   Uppdaterad: 2014-06-13

Säkerheten kring el är viktig på en campingplats. Elsäkerhetsverket gör därför regelbundna kontroller och har nu gett ut en broschyr som ska hjälpa campingägare att öka säkerheten. Som innehavare av en campingplats är man alltid ansvarig för campingplatsens elanläggning och att varken människor eller ägendom riskerar att komma till skada.Elsäkerhetsverket uppmanar därför de ansvariga att...

Säkerheten kring el är viktig på en campingplats. Elsäkerhetsverket gör därför regelbundna kontroller och har nu gett ut en broschyr som ska hjälpa campingägare att öka säkerheten.

Som innehavare av en campingplats är man alltid ansvarig för campingplatsens elanläggning och att varken människor eller ägendom riskerar att komma till skada.Elsäkerhetsverket uppmanar därför de ansvariga att göra egna regelbundna kontroller samt även med hjälp av Elsäkerhetsverket.

Den nya broschyren nformerar om vilka regler som gäller och fungerar även som en checklista över vad man bör tänka på och vad som är viktigt att regelbundet kontrollera på en campingplats.

Broschyren riktar sig främst till innehavare av campingplatser, men kan även vara viktig information för dig som är campinggäst. Den kan beställas från Elsäkerhetsverkets hemsida eller laddas ner gratis som pdf.

Läs broschyren gratis här (pdf)

Rulla till toppen