Kristinehamns Fritidsmässa visar nyheter

Publicerad: 2014-06-15   Uppdaterad: 2023-04-18

Adria är på plats med tre 2015-modeller, två husvagnar och en husbil. McLouis visar upp en ny Nevis och Cabby trotsar alla sorgsna omdömen och visar upp ett brett sortiment av vagnar. Husvagn & Camping hittar alltså flera nyheter på mässan i Kristinehamn, i år som alla de tre tidigare åren. Mässan lockar ett trettiotal...

Adria är på plats med tre 2015-modeller, två husvagnar och en husbil. McLouis visar upp en ny Nevis och Cabby trotsar alla sorgsna omdömen och visar upp ett brett sortiment av vagnar.

Husvagn & Camping hittar alltså flera nyheter på mässan i Kristinehamn, i år som alla de tre tidigare åren. Mässan lockar ett trettiotal utställare och när man i kväll (söndag 15 juni) räknar ihop antalet besökare kan man med lite tur nå uppemot 10 000 besökare.

Adria som under senare tid är det märke som noterar störst antal nyregistreringar i Sverige, både för husbilar och husvagnar, har tre nyheter att visa upp. Husvagnarna Altea 545 PK, Alpina 663 PT och husbilen Coral Axess S 600 SCT. Hos Cabby visar man optimism och framtidstro men inga modeller för årsmodell -15 finns framme än. Bergholm som importerar Knaus, Weinsberg, Wilk, Hymer, Carado, Tabbert, Morelo, CI och Roller Team har massor av fordon på plats och Nordic som också är återförsäljare för Adria visar upp två av sina ”åretrunt”-husbilar. Eura Mobil, Carthago och McLouis finns också på plats.

Om du/ni inte har möjlighet att själva besöka mässan, håll utkik i kommande nummer av Husvagn & Camping för ett utförligare reportage från Kristinehamns Fritidsmässa.

Kristinehamns Fritidsmässa visar nyheter
Adria som är landets just nu mest sålda vagn visar upp två av 2015 års nyheter.
Rulla till toppen