Caravan Salon Düsseldorf växer

Publicerad: 2014-08-20   Uppdaterad: 2014-08-21

Världens största mässa för husvagnar och husbilar växer i år med ytterligare en hall.  58 utställare av husvagnar och 114 husbilsutställare visar över 1 900 fritidsfordon. Caravan Salon som pågår mellan den 30 augusti och 7 september visar upp fler fordon och mer tillbehör än tidigare. Besökarna kan strosa runt bland villavagnar, chassikomponenter, navigationssystem, satellitmottagare,...

Världens största mässa för husvagnar och husbilar växer i år med ytterligare en hall.  58 utställare av husvagnar och 114 husbilsutställare visar över 1 900 fritidsfordon.

Caravan Salon som pågår mellan den 30 augusti och 7 september visar upp fler fordon och mer tillbehör än tidigare. Besökarna kan strosa runt bland villavagnar, chassikomponenter, navigationssystem, satellitmottagare, basbilar som Fiat Ducato, Ford Transit, Renault Master, VW Crafter och MB Sprinter. Här finns också tält och förtält, elverk, cyklar och äventyrsfordon, för att nämna något men listan är betydligt längre, den innehåller sammanlagt 907 utställare.

H&C kommer att vara där och i kommande nummer kan du läsa om bland annat nyheter från de mer kända märkena men också om husvagnar, husbilar och tillbehör från firmor och länder man inte har hört talas om tidigare, till exempel husbilar från Kina och små husvagnar från Turkiet.

Det kommer också att visas nya toaletter från Dometic, ett nytt franskt husvagnsmärke och en ny modell från Eriba, som har mycket gemensamt med nya Solifer. 

Mässan har 11 hallar med en total utställningsyta om 190 000 kvadratmeter. Information om mässan, entrépriser, boende i närheten och annat hittar du på www.caravan-salon.com

Rulla till toppen