Eriba Nova prisas i Tyskland

Publicerad: 2014-09-09   Uppdaterad: 2014-09-09

På Caravan Salon som nyligen avslutades i Düsseldorf utsågs Eriba Nova till vinnare i kategorin ”Årets innovation”. Utmärkelsen fick tillverkaren för nytänkandet och förbättringarna med 2015 års Eriba Nova. Man har frigjort i stort sett alla säng- och sofflådor från såväl rör som kablar och annat. I stället återfinns dessa i kabelrännor på väggarna och...

På Caravan Salon som nyligen avslutades i Düsseldorf utsågs Eriba Nova till vinnare i kategorin ”Årets innovation”.

Utmärkelsen fick tillverkaren för nytänkandet och förbättringarna med 2015 års Eriba Nova. Man har frigjort i stort sett alla säng- och sofflådor från såväl rör som kablar och annat. I stället återfinns dessa i kabelrännor på väggarna och man har på samma sätt som i husbilar placerat tankarna för vatten och avloppsvatten under golvet med serviceluckor åtkomliga inifrån.

Det är i mångt och mycket samma husvagn som vi beskriver i reportaget från Stora Nolia i nr 9/2014, där vagnen presenteras under namnet Solifer Evolution.

I svensk tappning, med Solifers specifikationer, har den prisade husvagnen en del extrautrustning, som till exempel utvändigt uttag för gasol, tv och 12V.

Husvagnen kommer att visas på Elmia Husvagn Husbil, som pågår från och med nu torsdag den 11 september till söndag den 14 september.

Rulla till toppen