Hymer Center öppnar i Göteborg

Publicerad: 2014-10-03   Uppdaterad: 2014-10-03

I mitten av oktober i år inviga Hymer Center sina nya lokaler i Tagene. Det är Hymer Centers femte anläggning i Sverige och anläggningen är inrymd i lokaler som liknar företagets övriga anläggningar; grå fasad och blå skyltar. – Hela byggnaden är cirka 3 000 kvadratmeter och här kommer vi att jobba upp emot tio...

I mitten av oktober i år inviga Hymer Center sina nya lokaler i Tagene.

Det är Hymer Centers femte anläggning i Sverige och anläggningen är inrymd i lokaler som liknar företagets övriga anläggningar; grå fasad och blå skyltar.
– Hela byggnaden är cirka 3 000 kvadratmeter och här kommer vi att jobba upp emot tio personer när allt är i full drift, berättar platschef Niklas Kågebäck.
Visningshallen rymmer mellan 20 och 25 bilar och i samma byggnad, men med egna portar, ryms även en verkstad med plats för fyra bilar. Man erbjuder en auktoriserad Fiatverkstad, vilket betyder att man kan serva hela bilen, inte bara bodelen. Det finns också en separat tvätthall. När anläggningen är i full drift kommer verkstaden att sysselsätta fem personer; två för bildelen, motor och chassi, en för bodelen och en för rekonditionering.
– Göteborg är den största enskilda marknaden i landet för husbilar och med vår fullservice tror vi att vi är attraktiva för husbilsintresserade. Vi är glada över vår etablering där och vi finns nu i alla landsändar. Med återförsäljaren Caravan Center i Umeå finns vi också i Norrland, säger Fredrik Engstrand, vd för Hymer Center Sverige.

Rulla till toppen