Klassisk saga i Lisebergs julshow

Publicerad: 2014-11-12   Uppdaterad: 2014-11-12

H.C. Andersens Snödrottningen från 1845 är temat för årets julshow på Liseberg. En isshow som det satsats extra mycket på i år. – Vi vill bjuda Lisebergspubliken på en oförglömlig upplevelse. Det blir på samma gång en genuin kulturupplevelse som en spektakulär show i världsklass, säger Sofia Sjölin som är producent för föreställningen. Närmare 50...

H.C. Andersens Snödrottningen från 1845 är temat för årets julshow på Liseberg. En isshow som det satsats extra mycket på i år.

– Vi vill bjuda Lisebergspubliken på en oförglömlig upplevelse. Det blir på samma gång en genuin kulturupplevelse som en spektakulär show i världsklass, säger Sofia Sjölin som är producent för föreställningen.
Närmare 50 konståkare utgör ensemblen i årets julshow och det är första gången som man baserar showen på ett befintligt verk. Liseberg har satsat drygt en miljon kronor extra på showen i år och man har utökat läktarna med 500 platser.

Föreställningen ingår i entrén till Jul på Liseberg och visas 1-2 gånger dagligen under öppet dagarna mellan den 14 november och 30 december.

Rulla till toppen