Ny återförsäljare för Bürstner

Publicerad: 2014-11-24   Uppdaterad: 2014-11-24

  Fritids Metropolen i Umeå är sedan september återförsäljaren för Bürstner. – Med placeringen i Umeå stärker vi vår närvaro i norra Sverige. Vi är glada att kunna erbjuda denna utökade tillgänglighet till våra kunder, säger Jörgen Fornander, försäljningschef för Mobile Living Group i Sverige. Fritids Metropolen är Norrlands största husvagns- och husbilsanläggning med en...

 

Fritids Metropolen i Umeå är sedan september återförsäljaren för Bürstner.

– Med placeringen i Umeå stärker vi vår närvaro i norra Sverige. Vi är glada att kunna erbjuda denna utökade tillgänglighet till våra kunder, säger Jörgen Fornander, försäljningschef för Mobile Living Group i Sverige.

Fritids Metropolen är Norrlands största husvagns- och husbilsanläggning med en yta på 17 500 kvadratmeter, varav 4 000 kvadratmeter är under tak. De erbjuder såväl verkstad som skadecenter, för både plåt- och plastreparationer.
– Vi valde Bürstner för deras konkurrenskraftiga och breda utbud av husbilar. Vi ser fram emot att ta ökade marknadsandelar med Bürstner i vårt distrikt, säger Patrik Lindgren, vd för Fritids Metropolen.

Fritids Metropolen säljer sedan tidigare fordon från Cabby, Hobby, Pilote och Knaus.

Rulla till toppen