LMC lanserar fem nya modeller

Publicerad: 2015-01-08   Uppdaterad: 2015-01-12

I år lanserar LMC modellerna Breezer H 747, Cruiser SL 632 samt Explorer SL 595, 635 och 655. Alla husbilsserier, med undantag för Tourer och Grand Explorer, är utrustade med ny bakljushållare, nya nackstöd enligt aktuella EU-direktiv, nytt Fiat Ducato-chassi med ESP och 16-tumsfälgar som standard. Breezer och Cruiser Sport Line har dessutom bakväggar av...

I år lanserar LMC modellerna Breezer H 747, Cruiser SL 632 samt Explorer SL 595, 635 och 655.

Alla husbilsserier, med undantag för Tourer och Grand Explorer, är utrustade med ny bakljushållare, nya nackstöd enligt aktuella EU-direktiv, nytt Fiat Ducato-chassi med ESP och 16-tumsfälgar som standard. Breezer och Cruiser Sport Line har dessutom bakväggar av tålig, glasfiberarmerad plast. Det är en vidareutveckling av LMC:s karossteknik LLT.

Modellserien Breezer har flera nyheter invändigt, där Breezer Van 646 G har försetts med överskåp runtom baktill och gardiner i sovrummet. Delintegrerade Breezer Lift har ny nedfällbar säng med förbättrad överskåpskonstruktion, nydesignade överskåp och smal, 140 liter stor Thetford-kyl. Man kan nu även välja mellan två chassikulörer; vit och svartmetallic samt två dekorer på skåpluckorna; vit och läder. Undantagna är Cruiser och Explorer SL som behåller sin interiör. Totalt finns det sex olika klädslar att välja mellan.

Nya modellen Breezer H 747 är försedd med långbäddar och ett fordonsbrett hygienutrymme. I de delintegrerade Cruiser-modellerna har man ökat sänghöjden till 65 centimeter för att bättra på lastkapaciteten. Dessutom får SL 672 överskåp runtom i bakpartiet. Toppmodellen, den helintegrerade Grand Explorer, har bland annat uppdaterats med 18-tums ORC-aluminiumfälgar, tv-hållare för plattskärm, sänglampor samt energisnål led-belysning i garaget.

Nya alkovmodellen Breezer A 664 G har tvärställda våningssängar bak, där den nedre kan fällas upp under färd för att ge plats för skrymmande bagage. LMC:s minsta husbil, nya Explorer SL 595, mäter 599 centimeter och har ett fordonsbrett hygienutrymme med köksutrymmet framför, stor L-soffa, tvåsitssoffa på sidan och nedfällbar säng.

Rulla till toppen