Tabberts prisas för säkerhet

Publicerad: 2015-01-19   Uppdaterad: 2015-01-19

Husvagnstillverkaren Tabbert har tilldelats utmärkelsen ”DCC Safety Award 2015”.. Priset tog emot i samband med pressdagen för den pågående mässan CMT i Stuttgart. Den vinnande modellserien blev Tabbert Vivaldi, och det juryn fastnade för var Vivaldis säkerhetsrustning i standardutförande. Där ingår bland annat Al-Ko:s Trailer Control System (ATC).– Vi är verkligen stolta över att få...

Husvagnstillverkaren Tabbert har tilldelats utmärkelsen ”DCC Safety Award 2015”.
.

Priset tog emot i samband med pressdagen för den pågående mässan CMT i Stuttgart. Den vinnande modellserien blev Tabbert Vivaldi, och det juryn fastnade för var Vivaldis säkerhetsrustning i standardutförande. Där ingår bland annat Al-Ko:s Trailer Control System (ATC).
– Vi är verkligen stolta över att få denna utmärkelse. Som tillverkare av premiumhusvagnar är det vår plikt att behandla frågan om säkerhet i vägtrafiken med högsta prioritet, säger Gerd Adamietzki, vd för Knaus Tabbert GmbH.

”DCC Safety Award 2015” har funnits sedan 1999 och utfärdas av Tysklands största branschorganisation för husvagnar, husbilar och campingturism (Deutsche Camping-Club).

CMT är en semester- och fritidsmässa och pågår 17-25 januari. Husvagn & Camping besöker mässan under tisdag och insdag den här veckan. Ett reportage med de bästa nyheterna kommer i Husvagn & Camping nummer 3/2015.

Rulla till toppen