Ny vd klar för Polar

Publicerad: 2015-01-20   Uppdaterad: 2023-04-18

Husvagnstillverkaren Polar i Dorotea har anställt Tony Ekström som ny vd. Per-Erik Atterwall, styrelseordförande i Polarfabriken, ser mycket positivt på rekryteringen.–  Jag är oerhört glad att vi har rekryterat Tony Ekström som ny vd för Polarfabriken. Det har varit utmanande att hitta någon som uppfyller alla krav, men Tony möter förväntningarna med råge. Med erfarenhet...

Husvagnstillverkaren Polar i Dorotea har anställt Tony Ekström som ny vd.

Per-Erik Atterwall, styrelseordförande i Polarfabriken, ser mycket positivt på rekryteringen.
–  Jag är oerhört glad att vi har rekryterat Tony Ekström som ny vd för Polarfabriken. Det har varit utmanande att hitta någon som uppfyller alla krav, men Tony möter förväntningarna med råge. Med erfarenhet av produktion, utveckling och tydligt lönsamhetsansvar i kombination med kvalitetstänk, marknadsintresse och intresse att vårda och utveckla starka varumärken passar han perfekt som vd för Polar, säger Per-Erik Atterwall.

Tony Ekström tillträder 1 februari och kommer närmast från Isringhausen i Umeå. Ett företag som är marknadsledande inom konstruktion och tillverkning av innovativa system för stolar till nyttofordon.
– Det känns fantastiskt att få vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av ett så starkt varumärke som Polar. För att uthålligt kunna leverera en premiumprodukt som Polarvagnen är det viktigt att vi arbetar med ständiga förbättringar och är innovativa och lyhörda för marknadens önskemål, säger Tony Ekström.

Polars produkter tillverkas sedan 1964 i Dorotea sedan och försäljningen sker genom återförsäljare i Sverige, Finland och Norge. Man har även importörer i Danmark, Holland, Tyskland och Schweiz.

 

Ny vd klar för Polar
Tony Ekström
Rulla till toppen