Nya besked om konkurshotat Cabby

Publicerad: 2015-01-21   Uppdaterad: 2023-04-18

Tingsrätten i Karlstad har idag meddelat vad som händer med rekonstruktionen av husvagnstillverkaren Cabby Caravan AB. I mars 2014 ansökte Cabby Caravan AB om rekonstruktion på grund av likviditetsbrist. Företaget kunde inte säkerställa sina betalningar till vare sig leverantörer eller anställda. Ovissheten och turerna kring företaget har varit många sedan dess, men idag godkände tingsrätten...

Tingsrätten i Karlstad har idag meddelat vad som händer med rekonstruktionen av husvagnstillverkaren Cabby Caravan AB.

I mars 2014 ansökte Cabby Caravan AB om rekonstruktion på grund av likviditetsbrist. Företaget kunde inte säkerställa sina betalningar till vare sig leverantörer eller anställda.

Ovissheten och turerna kring företaget har varit många sedan dess, men idag godkände tingsrätten formelt att Cabby Caravan AB ska tas ur rekonstruktion och kan drivas vidare.

Värmlands Folkblad berättade i förra veckan att en majoritet av fordringsägarna har gått med på en ackorduppgörelse som gör att de får 25 procent av sina skulder betalda.
– Med den här uppgörelsen ser det väldigt bra ut. Vi är väldigt nöjda, säger rekonstruktören Henrik Nilsson på advokatfirman Allians till Värmlands Folkblad.

Tidigare skrivet om Cabby
Cabby fortfarande under rekonstruktion
Cabby får ny ägare
Cabby under rekonstruktion

Rulla till toppen