Husvagnsnyheter från CMT 2015 i Stuttgart

Publicerad: 2015-01-22   Uppdaterad: 2023-04-18

Husvagn & Camping är tillbaka på redaktionen efter ett tvådagarsbesök på res- och fritidsmässan CMT i Stuttgart. En gigantisk mässa som också är startskottet för årets camping- och fritidssäsong för många. I de åtta utställningshallarna visades bland annat en världspremiär i Hymers nya, lilla helintegrerade husbil ML-I. Det var även glädjande att se att husvagnsmarknaden...

Husvagn & Camping är tillbaka på redaktionen efter ett tvådagarsbesök på res- och fritidsmässan CMT i Stuttgart. En gigantisk mässa som också är startskottet för årets camping- och fritidssäsong för många.

I de åtta utställningshallarna visades bland annat en världspremiär i Hymers nya, lilla helintegrerade husbil ML-I. Det var även glädjande att se att husvagnsmarknaden visade sig vara på tå med en mängd utställare och flertalet nya, intressanta lösningar och modeller.

Husvagnsnyheter från CMT 2015 i Stuttgart
Dethleffs var verkligen på offensiven med flertalet intressanta nyheter. En av dem var husvagnen Summer Edition 515 FR med Al-Ko:s ATC-system.
Husvagnsnyheter från CMT 2015 i Stuttgart
Premiumhusvagsmärket Tabbert drog till sig många besökare med slide-out-modellen Cellini 750 HTD 2,5 med den här eleganta köksmiljön.

CMT pågår mellan den 17-25 januari och förra året hade mässan 241 000 besökare. Ett större reportage presenteras i nummer 3/2015, som kommer ut i butik den 26 februari.

Rulla till toppen