Ny husvagns- och husbilsmässa i vår

Publicerad: 2015-02-06   Uppdaterad: 2015-02-06

I mitten av maj arrangeras Hus på Hjul för första gången. Det är en helt ny mässa för husbilar och husvagnar i Norrköping. Hus på Hjul är en utomhusmässa och kommer att bestå av en traditionell del, där cirka 50 företag från branschen visar upp sina nya husvagnar, husbilar, tillbehör med mera. Man kommer även...

I mitten av maj arrangeras Hus på Hjul för första gången. Det är en helt ny mässa för husbilar och husvagnar i Norrköping.

Hus på Hjul är en utomhusmässa och kommer att bestå av en traditionell del, där cirka 50 företag från branschen visar upp sina nya husvagnar, husbilar, tillbehör med mera. Man kommer även att erbjuda en provkörningsbana där besökarna kommer att kunna testa husbilar och få möjligheten att pröva hur det är att köra med luftfjädring. Lokala matproducenter, intressanta föredragshållare, veteranhusvagnsutställning och dansunderhållning står också på programmet. Dessutom kommer det att finnas en camping och stor marknad där privatpersoner kan köpa eller sälja sina husvagnar och husbilar.

– Det blir en helt ny grej som vi tror kan generera en mängd affärer för både privatpersoner och företagen som ställer ut. De som sålt sin begagnade husvagn får loss pengar och kan köpa nytt, säger Sten Lilja hos arrangören Looping Event.
Hus på Hjul arrangeras Bråvallafältet i Norrköping den 15-16 maj.

 

Rulla till toppen