Cabby lanserar prissänkt specialutgåva

Publicerad: 2015-02-09   Uppdaterad: 2023-04-18

I januari i år kom glädjande besked angående Cabbys rekonstruktion och nu satsar det svenska företaget på framtiden. – Under rekonstruktionen var det återförsäljarna som gav oss energi att se framåt och jobba vidare utifrån försättningarna. Lagret med 1 200 husvagnar är borta nu och även bland de anställda har vi tvingats dra ned ganska rejält,...

I januari i år kom glädjande besked angående Cabbys rekonstruktion och nu satsar det svenska företaget på framtiden.

– Under rekonstruktionen var det återförsäljarna som gav oss energi att se framåt och jobba vidare utifrån försättningarna. Lagret med 1 200 husvagnar är borta nu och även bland de anställda har vi tvingats dra ned ganska rejält, säger Cabbys försäljningschef Mathias Mårtensson, som tillägger att 20 personer har fått lämna sina poster.

Fortsättningsvis kommer företaget satsa på ett minimalt lager, vilket innebär att husvagnarna kommer att tillverkas vart efter order kommer in.
– Orderstocken ser bra ut samtidigt som vi har en ganska blygsam lagd budget i år. Vi har frusit priserna så det blir ingen prisskillnad från fjolårets modeller till årets, säger Mathias Mårtensson och nämner färgsättning och den utvändiga plåten som nyheter på årets nya modeller.

För att anpassa sig till den rådande marknaden lanserar Cabby en prissänkt specialutgåva av modellen 650 F2C Family.
– Det är en fullutrustad familjevagn till ett mycket fördelaktigt pris och det är viktigt att vi försöker locka till oss den nya generationen barnfamiljer, menar Mathias Mårtensson.
I normala fall kostar denna husvagn 395 000 kronor. Nu är priset satt till 379 000 kronor plus att bland annat cykelställ, mikrovågsugn, tv-antenn, cd-spelare, nedfallsskydd i överbädd, nackstöd till soffan och frontskiva till kylskåpet ingår.

Tidigare skrivet om Cabby
Nya besked om konkurshotat Cabby
Cabby fortfarande under rekonstruktion
Cabby får ny ägare
Cabby under rekonstruktion

 

Bildtext: Med Family Edition på modellen 650 F2C ska Cabby försöka locka till sig den nya generationen barnfamiljer.

 

 

 

 

Rulla till toppen