Mobile Living Group i konkurs

Publicerad: 2015-03-06   Uppdaterad: 2015-03-06

Igår, torsdagen den 5 mars, kom beskedet. Mobile Living Group som har den svenska  agenturen för Polar, Solifer, Bürstner och Niesmann+Bischoff är försatt i konkurs. På huvudkontoret i Mantorp arbetar ett 20-tal personer inom organisationen. Hur många av dem som kommer att påverkas av konkursen är ännu oklart.–  Just nu väntar vi på att det...

Igår, torsdagen den 5 mars, kom beskedet. Mobile Living Group som har den svenska  agenturen för Polar, Solifer, Bürstner och Niesmann+Bischoff är försatt i konkurs.

På huvudkontoret i Mantorp arbetar ett 20-tal personer inom organisationen. Hur många av dem som kommer att påverkas av konkursen är ännu oklart.
–  Just nu väntar vi på att det ska komma en konkursförvaltare som ska ge oss direktiv. Mer vet vi inte just nu, säger Mobile Living Groups marknadschef Sofia Modigh.

Vad som kommer att hända med de fyra varumärkena är också oklart.
– Det är starka varumärken så de kommer att leva vidare på den svenska marknaden men just nu vet vi inte hur det kommer att se ut framöver. Det jag vet är att Polarfabriken inte påverkas av konkursen utan de jobbar på som vanligt. Skillnaden blir den att de nu får sköta försäljning och marknadsföring på egen hand från Dorotea, säger Sofia Modigh.

 

Rulla till toppen