829 skäl att semestra i Sverige

Publicerad: 2015-03-11   Uppdaterad: 2023-04-18

Nu är den här! Campingkatalogen, Sveriges största campingkatalog, bjuder i år på 511 campingplatser och 318 ställplatser. Från Karesuando i norr till Ystad i söder. Årets utgåva av Campingkatalogen innehåller så när som på en, lika många campingplatser som förra året och betydligt fler ställplatser. Glädjande är att fler och fler inser behovet av ställplatser...

Nu är den här! Campingkatalogen, Sveriges största campingkatalog, bjuder i år på 511 campingplatser och 318 ställplatser. Från Karesuando i norr till Ystad i söder.

Årets utgåva av Campingkatalogen innehåller så när som på en, lika många campingplatser som förra året och betydligt fler ställplatser. Glädjande är att fler och fler inser behovet av ställplatser och många välkomnar både husvagns- och husbilsekipage.

I år har vi en ny uppdaterad Sverigekarta och något mindre kartmarkeringar. Förhoppningen är att det ska bli tydligare och enklare att använda kartan.

Ett länsregister är en annan nyhet i år. Alla campingplatser finns nu både i ett alfabetiskt register och ett där vi sorterat dem efter ort och län. Ska du semestra i exempelvis Dalarna kan du snabbt och enkelt se namn och ort på de campingar som finns i länet.

Campingkatalogen 2015 säljs i butik april-juni samt i Husvagn & Campings webshop från den 30 mars.

Butiker som säljer Campingkatalogen

Till Campingkatalogen.se.

Rulla till toppen