Flexibel husvagnsnyhet från Danmark

Publicerad: 2015-04-15   Uppdaterad: 2023-04-18

Sugen på husvagn, men saknar bil? Inga problem. I sommar lanseras Wide Path Camper. Knappt en meter bred och 2,6 meter lång i utfällt läge erbjuder Wide Path Camper ett minst sagt flexibelt mobilt boende. Minihusvagnen kommer från Danmark och kan dras av de flesta typer av cyklar, även el- och motorcyklar, och är inredd...

Sugen på husvagn, men saknar bil? Inga problem. I sommar lanseras Wide Path Camper.

Knappt en meter bred och 2,6 meter lång i utfällt läge erbjuder Wide Path Camper ett minst sagt flexibelt mobilt boende. Minihusvagnen kommer från Danmark och kan dras av de flesta typer av cyklar, även el- och motorcyklar, och är inredd med funktion för att både sova och sitta.

Den har ett kompakt format på bara drygt en meter under färd och kan sedan fällas ut med all utrustning på bara några minuter. Den innehåller sängar för två personer och ”sittgrupp” för fyra. På utsidan finns även möjlighet att fälla ut ett bord för exempelvis matlagning.

Wide Path Camper lanseras i juli och kostar 2000 euro i standardutförande. Som tillval kan man exempelvis välja ett solcellspaket för 600 euro och köksutrustning för 150 euro. Priserna gäller vid förbeställning och endast de första 50 exemplaren.

Fakta
Vikt: 45 kilo
Mått hopfälld: 99×130 cm
Mått utfälld: 99×260 cm
Invändig höljd: 130 cm

Flexibel husvagnsnyhet från Danmark
Flexibel husvagnsnyhet från Danmark
Flexibel husvagnsnyhet från Danmark

Källa: www.widepathcamper.com

Rulla till toppen