Hobby lanserar De Luxe Edition

Publicerad: 2015-06-16   Uppdaterad: 2023-04-18

Till 2016 utökar Hobby sitt sortiment av husvagnar och kan därmed erbjuda 52 olika modeller fördelat på sju serier och 34 olika planlösningar. Den nya serien heter De Luxe Edition och finns i fem olika utföranden; 440 SF (tvärställd dubbelsäng), 460 UFe (dubbelsäng och U-soffa), 495 UL (långbäddar och U-soffa), samt barnkammarmodellerna 545 KMF (tvärställd...

Till 2016 utökar Hobby sitt sortiment av husvagnar och kan därmed erbjuda 52 olika modeller fördelat på sju serier och 34 olika planlösningar.

Den nya serien heter De Luxe Edition och finns i fem olika utföranden; 440 SF (tvärställd dubbelsäng), 460 UFe (dubbelsäng och U-soffa), 495 UL (långbäddar och U-soffa), samt barnkammarmodellerna 545 KMF (tvärställd dubbelsäng, våningssängar och centrerad sittgrupp) och 560 KMFe (dubbelsäng, våningssängar och centrerad sittgrupp).

Interiört har De Luxe Edition ett ljust och sportigt utseende med bland annat led-belysning i nederdelen av överskåpen. Nya högkvalitativa fönster med säkerhetslås och kromade rangeringshandtag är andra nya detaljer som inte bara finns på De Luxe Edition, utan även på flera av Hobbys andra husvagnsmodeller.

Hobby lanserar De Luxe Edition
Super Slim Tower från Dometic är en av Hobbys nyheter för nästa år.

Generellt bland nästa års nyheter för Hobbys husvagnar finns bland annat ett utrymmesbesparande kylskåp/frys från Dometic. Den har 150 liters volym och en kylskåpsdörr som bland annat kan svälja en mängd 1,5-liters petflaskor.

Hobby lanserar De Luxe Edition
Kombinationen spis/diskho är nydesignad för bättre användarvänlighet.
Hobby lanserar De Luxe Edition
Ett frostat fönsterglas i bodelen är också en nyhet.
Hobby lanserar De Luxe Edition
Sittgruppen i Hobby De Luxe Edition.
Rulla till toppen