Internationellt campingkort mer flexibelt

Publicerad: 2015-07-06   Uppdaterad: 2015-07-08

För att Camping Key Europe ska gälla krävs att du varje år förnyar giltighetstiden. Tidigare har man bara kunnat välja ett kalenderår, från januari till december, även om köpet gjordes i juni. För att göra kortet mer flexibelt finns nu möjlighet att själv välja när giltigheten ska börja genom att förnya kortet via internet. Det...

För att Camping Key Europe ska gälla krävs att du varje år förnyar giltighetstiden. Tidigare har man bara kunnat välja ett kalenderår, från januari till december, även om köpet gjordes i juni.

För att göra kortet mer flexibelt finns nu möjlighet att själv välja när giltigheten ska börja genom att förnya kortet via internet. Det är fortfarande 12 månader som gäller, och giltigheten gäller från den dagen du gör köpet och i 12 hela månader efter det. På campingplatser finns dock bara den tidigare typen av årsmärke till försäljning.

Camping Key Europe är ett internationellt campingkort som bland annat krävs för att bo på de campingplatser som är anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

 

Rulla till toppen