Provbo i en husvagn

Publicerad: 2015-07-08   Uppdaterad: 2015-07-14

I år erbjuder Skara Sommarland en ny typ av boende i samarbete med husvagns- och husbilstillverkaren Kabe. För de som vill prova husvagnsliv en natt finns två moderna och fullt utrustade husvagnar att hyra på Skara Sommarlands campingplats. Det är en Kabe Royal 780 GLE och en Kabe Royal BGX som båda har sängplats för...

I år erbjuder Skara Sommarland en ny typ av boende i samarbete med husvagns- och husbilstillverkaren Kabe.

För de som vill prova husvagnsliv en natt finns två moderna och fullt utrustade husvagnar att hyra på Skara Sommarlands campingplats. Det är en Kabe Royal 780 GLE och en Kabe Royal BGX som båda har sängplats för sex personer.

– Vi är alltid intresserade av att utveckla vår camping. Därför känns det väldigt roligt att kunna erbjuda våra gäster en ny, rolig boendelösning. Väljer man detta boendealternativ är det i princip bara att packa ner badkläderna och komma hit, säger Rickard Bender, försäljningschef på Skara Sommarland, i ett pressmeddelande.

Husvagnarna finns för uthyrning mellan 5 juni och 15 augusti och i hyran ingår även två dagsentréer till parken för två till sex personer.

 

Rulla till toppen