Böda Sand storsatsar på träning

Publicerad: 2015-09-29   Uppdaterad: 2023-04-18

Yoga, styrketräning och cross fit. Gästerna på Böda Sand kommer nästa år mötas av nya Böda Sand Sportcamp. Ett sport- och friluftsområde med bland annat yoga- och aerobicsplatta, utomhusgym och plats för cross fit ska byggas på Böda Sand på norra Öland. Sedan tidigare finns bland annat tennisbanor, motionsspår, 9-håls golfbana och olika former av...

Yoga, styrketräning och cross fit. Gästerna på Böda Sand kommer nästa år mötas av nya Böda Sand Sportcamp.

Ett sport- och friluftsområde med bland annat yoga- och aerobicsplatta, utomhusgym och plats för cross fit ska byggas på Böda Sand på norra Öland. Sedan tidigare finns bland annat tennisbanor, motionsspår, 9-håls golfbana och olika former av gruppträning på anläggningen. Nu satsar företaget ännu mer på träning och öppnar Böda Sand Sportcamp till säsongen 2016.
– Området kommer att bli stort som en fotbollsplan och ha en egen reception där man kan få information om exempelvis gruppträning och turneringar. Vi satsar framförallt på utomhusträning och eventuellt kommer vi även att erbjuda en hinderbana, berättar Anna Barkevall, vd på Böda Sand.

Även årets ungdomssatsning, Youth Camp, får ett tillskott. Förutom bland annat pingisbord, spel- och myshörna och café kommer alla från 12 år att kunna åka i en nybyggd skatepark.

Böda Sand storsatsar på träning
All träning på Böda Sand Sportcamp ska ingå i campingavgiften och aktiviteter kommer att finnas för både barn och vuxna.
Rulla till toppen