Nyhetsspaning i Stuttgart

Publicerad: 2016-01-20   Uppdaterad: 2023-04-18

Mässan CMT 2016 i Stuttgart pågår just nu. Här finns fler än 2 000 utställare och Husvagn & Camping är på plats för att se vad de har att visa upp. CMT är årets första stora mässa för husbils- och husvagnsintresserade på tysk mark. Husvagn & Camping gör som cirka 200 000 andra, besöker mässan...

Mässan CMT 2016 i Stuttgart pågår just nu. Här finns fler än 2 000 utställare och Husvagn & Camping är på plats för att se vad de har att visa upp.

CMT är årets första stora mässa för husbils- och husvagnsintresserade på tysk mark. Husvagn & Camping gör som cirka 200 000 andra, besöker mässan och scannar av det enorma utbudet. CMT står för Caravan Motor Turistik och i nio stora hallar presenteras allt och alla som har koppling till ovan nämnda ämnen.
Här är några guldkorn som vi stötte på första dagen, och i Husvagn & Camping nr 3 (25/2) kan du läsa ett större reportage där vi berättar och visar mer från mässan.

 
Nyhetsspaning i Stuttgart
Sprite Alpine Sport 510 KF med barnkammare och trevlig ombonad inredning visar att Swift är duktiga husvagnsbyggare – också. Se dubbeltest av husbilar i Husvagn & Camping nr 1/16.
Nyhetsspaning i Stuttgart
Cinderella, den norska förbränningstoaletten som husvagnsdebuterade i Cabby är nu på väg in på den tyska marknaden. Här med Christian Jörgenssen marknadschef på Cinderella.
Nyhetsspaning i Stuttgart
Här finns husbilar till ovanligt lockande låga priser, eller vad sägs om cirka 350 000 kronor för en halvintegrerad husbil i sjumetersklassen från Miller?
Nyhetsspaning i Stuttgart
Många bilmärken visar upp lämpliga dragbilar på mässan. Det här är en Jeep Renegate som du kan dra 1500 kilo tunga släp med.

CMT pågår 11-24 januari 2016. Läs mer på www.messe-stuttgart.de/en/cmt/

Rulla till toppen