Elmia Husvagn Husbil utökas

Publicerad: 2016-02-04   Uppdaterad: 2016-02-04

Nordens största mässa för det mobila livet förlängs med en dag, och kommer därför att hålla öppet under fem dagar istället för fyra. — Det har länge varit efterlängtat att vi ska öppna mässan en dag tidigare och när vi nu har fått den möjligheten kommer vi även att öka på utbudet av aktiviteter och...

Nordens största mässa för det mobila livet förlängs med en dag, och kommer därför att hålla öppet under fem dagar istället för fyra.

— Det har länge varit efterlängtat att vi ska öppna mässan en dag tidigare och när vi nu har fått den möjligheten kommer vi även att öka på utbudet av aktiviteter och erbjuda fler nya evenemang för alla åldersgrupper, säger Jörgen Nyström, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil.

På Elmiamässan i Jönköping premiärvisas traditionsenligt nästa års modeller och många aktörer inom campingbranschen och tillbehör ställer ut. Mässan är också en stor folkfest med många besökare både från Sverige och våra grannländer. Många har som tradition att bo på mässcampingen för att umgås med nya och gamla vänner under mässdagarna. Danskvällar, oktoberfest, räkfrossa och äventyr på Rosenlundsbadet är några av aktiviteterna som arrangeras för besökarna. Spelhörna och bio är andra exempel på aktiviteter som även lockar den yngre publiken.

Biljetterna till årets Elmia Husvagn Husbil släpps den 18 februari på Ticnet, och det gäller att vara ute i god tid för att få en plats på mässcampingen.
— Mässan är ett ypperligt tillfälle för att få mer kunskap om camping, allt som gäller fordon, resmål aktiviteter och tillbehör. De 10 000 camparna som bor här under mässan är ju de riktiga experterna och här finns alla möjligheter att prata med andra mässbesökare, få tips och idéer och kanske dessutom få vänner för livet, säger Jörgen Nyström.

Elmia Husvagn & Husbil
Datum: 7-11 september

Biljettpriser:
Dagsentré
Vuxen/barn 150/70:-
Familj 370:- (2 vuxna + max 3 barn 7-15 år)

Flerdagarsentré (ons-sön)
Vuxen/barn 340/150:-
Familj 750:- (2 vuxna + max 3 barn 7-15 år)

Mässcamping (inkl entré för 2 vuxna och 3 barn alla dagar)
Område 1: 1000 kr ekl el
Område 2: 620 kr exkl el

Webbplats: www.elmia.se

Rulla till toppen