Sverigepremiär: camper med slide-out

Publicerad: 2016-02-09   Uppdaterad: 2023-04-18

Smygtitta på Adventures nya modell med slide-out. Nästa vecka premiärvisas den för publik på Caravan Stockholm. Nya Adventurer Euroliner är försedd med elektrisk slide out som ökar bredden från 215 till 240 centimeter med en knapptryckning. Modellen har sitt ursprung i Kanada men är vidareutvecklad i Sverige för den Europeiska marknaden. Som standard ingår bland...

Smygtitta på Adventures nya modell med slide-out. Nästa vecka premiärvisas den för publik på Caravan Stockholm.

Nya Adventurer Euroliner är försedd med elektrisk slide out som ökar bredden från 215 till 240 centimeter med en knapptryckning. Modellen har sitt ursprung i Kanada men är vidareutvecklad i Sverige för den Europeiska marknaden.

Som standard ingår bland annat dubbla värmesystem;  luftburen gasolvärme på 4,7 kW i kombination med Alde 230V vattenburet system på 2.1kW med konvektorer. Det ingår även genomgående led-belysning, in- och utvändig dusch, Dometic kyl med frysfack, gaslarm och brandvarnare.

Som tillval finns exempelvis hydronic dieselvärmare eller gasolpanna samt vattenburet eller elektriskt golvvärme.

Adventurer Euroliner är anpassad för till VW Amarok, Ford Ranger, Toyota Hilux och andra Japanska pickuper med dubbelhytt. Premiärvisning blir på Caravan Stockhom i Kista den 18-21 februari.

Sverigepremiär: camper med slide-out
Premiärvisning blir på Caravan Stockhom i Kista den 18-21 februari.
Rulla till toppen