Slingrande nyhet i Skara

Publicerad: 2016-03-09   Uppdaterad: 2016-03-09

Snakepit är en av årets stora nyheter i nöjesparken Skara Sommarland. Det är en ny vattenattraktion som slingrar sig ner för ett berg. Skara Sommarland öppnar i år med en ny vattenrutschkana med tre olika banor som slingrar sig nedför ett berg. Banorna är 90, 97 respektive 105 meter långa och har en högsta höjd...

Snakepit är en av årets stora nyheter i nöjesparken Skara Sommarland. Det är en ny vattenattraktion som slingrar sig ner för ett berg.

Skara Sommarland öppnar i år med en ny vattenrutschkana med tre olika banor som slingrar sig nedför ett berg. Banorna är 90, 97 respektive 105 meter långa och har en högsta höjd på 12 meter.
– Det är fantastiskt att återigen kunna erbjuda våra besökare en kittlande nyhet i absoluta toppklass. Snakepit kommer att vara ett riktigt bra komplement till vattenparkens andra attraktioner och kommer visuellt att ta för sig bredvid grannen Big Drop. Eftersom Snakepit är tre attraktioner i en kommer den dessutom att kraftigt öka kapaciteten i parken, säger Emma Edqvist, marknadschef på Skara Sommarland.

Snakepit har premiär när parken öppnar den 3 juni.

Rulla till toppen