Cabbys varumärke sålt till annan husvagnstillverkare

Publicerad: 2016-03-17   Uppdaterad: 2023-04-18

Efter ett besked om att Cabby upphör med tillverkningen av husvagnar, meddelar nu Polar att man har köpt varumärket och reservdelshantering från Cabbys konkursbo. Tony Ekström, vd på Polar, säger i ett pressmeddelande att det känns som en självklarhet att man vill göra allt i sin makt för att hjälpa Cabbyägarna.– Polar är sedan länge...

Efter ett besked om att Cabby upphör med tillverkningen av husvagnar, meddelar nu Polar att man har köpt varumärket och reservdelshantering från Cabbys konkursbo.

Tony Ekström, vd på Polar, säger i ett pressmeddelande att det känns som en självklarhet att man vill göra allt i sin makt för att hjälpa Cabbyägarna.
– Polar är sedan länge marknadsledande när det gäller just reservdelar. Tack vare ett stort lager i Dorotea kan vi hålla många ariklar i lager och ofta leverera snabbt, säger Tony Ekström.

Arbetet med att få in Cabbyartiklarna i Polars system, och att flytta lagret till Dorotea, börjar nu.
– Det är svårt att i dagsläget ge ett besked om hur lång tid detta stora arbete kommer att ta, säger Ekström, och berättar vidare att man givetvis återkommer med besked.

Detta har hänt:
Cabby kan räddas av ny ägare
Stora skulder sänkte Cabby
Svenska Cabby i konkurs
Cabby lanserar prissänkt specialutgåva
Nya besked om konkurshotat Cabby
Cabby fortfarande under rekonstruktion
Cabby får ny ägare
Cabby under rekonstruktion

Rulla till toppen